maandag 29 augustus 2011

Avocado Mangosalade

Bijna twee maanden was het hier stil. Zonder waarschuwing, zonder mededeling, gewoon stil. Het spijt me. Daar heeft u natuurlijk niets aan, maar het spijt me evengoed. We waren kamperen in Frankrijk, en dat was heerlijk. En ik kreeg weer erg veel last van mijn handen, typen was, zeg maar, even niet mijn hobby. Dat gedoe met mijn handen is nu weer iets minder, de vakantie alweer lang voorbij. Dus nu ben ik er weer! En ik ga proberen mijn leven te beteren. Dusch. U staat nu op mijn na-de-vakantie-voornemens: vaker sporten, regelmatig met de kinderen spelen, de administratie op orde maken en houden en vaker bloggen.

Nu ben ik er wel, maar bent u er ook weer? Laat u een reactie achter in het reageer dingetje? Om te laten weten dat u zich verwaarloosd voelt, of juist blij bent dat ik er weer ben, of misschien zelfs met uw eigen na-de-vakantie-voornemens?

En dan nu. Een recept. In de afgelopen weken mochten we een paar keer bij mensen bbqen. En op één van deze bbqs aten we deze salade als bijgerecht. Heerlijk. Dusch, speciaal voor u, Avocado- Mangosalade, eerlijk gejat van vriendin M.

Avocado Mangosalade
100 gr rucola
2 rijpe avocado’s
1 rijpe mango
1 eetlepel zoete chilisaus (of loempiasaus)

Schil en snijd de mango en avocado’s in blokjes van ongeveer 1.5 centimeter. Meng alle ingrediënten door elkaar. Klaar. Lekker bij gegrild vlees.

5 opmerkingen:

Co zei

fijn dat je er weer bent

Nachtzuster zei

Verwaarloosd? Ja, misschien een beetje...op het blog dan...maar dan weer niet aan den lijve...
Het meest bevreesd was ik voor een reactie als "U had het ondertussen misschien al wel een beetje begrepen, maar ik stop ermee! Zo eindigde ooit "en de kat heet...". Wist je dat daar nog hele delen van op het www zwerven?

Nachtzuster zei

Maare, effe vergeten net, blij dat je er weer bent! Sterkte met je handen overigens...

Wandelaar zei

Ook Wandelaar verheugt zich op al het lekkers dat hier weer besproken zal gaan worden!
En blij dat je er weer bent!
EN: Ik kijk uit naar de sushi aanstaande donderdag.

Jeanne zei

Heel erg blij zijn we hier, om het bericht dat het beter gaat, om de lekkere dingen die komen gaan en voor degenen bij wie ik in de afgelopen periode reclame heb gemaakt voor dit blog. Ik zal ze zeggen te blijven kijken!